Gourmet Club priniesol zo Švajčiarska bronz

V dňoch 23. – 27. 11. 2013 sa vo švajčiarskom meste Bazilej uskutočnila medzinárodná gastronomická súťaž Culinaire Mondial 2013.

Slovenský tím šéfkuchárov združených v Gourmet Clube priniesol z tejto prestížnej súťaže bronzové medaily. Naši šéfkuchári bojovali v silnej konkurencií národných tímov Malajzie, Singapuru, a tiež regionálnych tímov z Talianska či domáceho Švajčiarska.

Tím v zložení: Jaroslav Uhlár (šéfkuchár Grand Hotela Praha), Peter Pikovský (šéfkuchár Grandhotela Starý Smokovec), Daniel Hrivňák (šéfkuchár AuCafe Bratislava a Executive chef Roman Restaurants), Tibor Samaranský (šéfkuchár Vinum Galeria Bozen Matyšák Pezinok), Karol Sklenár (Culinary Dreams), Michal Baniar (šefcukrár Gerardin Púchov), doplnený o dekoratérku Viki Šidlovú (WTB Events) zaznamenali takýto úspech hneď pri prvej účasti na tejto prestížnej súťaži